Made in Holland

Gemaakt in Nederland

Een betere wereld begint in je broekzak.

In 2009 was de leerindustrie bijna verdwenen richting lagelonenlanden. Secrid heeft deze productie van kleinlederwaren weer teruggebracht naar Nederland. Doordat we een revolutionair ander product en productieproces hebben ontwikkeld, worden portemonnees weer in ons land geproduceerd, Made in Holland. Efficiënter en schoner dan ooit tevoren, op een schaal die in Nederland niet eerder heeft plaatsgevonden.


  • Frames
  • Worker
Dagelijks assembleren bijna 100 mensen onze producten met enthousiasme.

Nauwe samenwerking met 50 toeleveranciers is essentieel: van het naaiatelier in Vlaardingen tot de sociale werkbedrijven. Geproduceerd met passie, onder goede omstandigheden en met aandacht voor de impact op het milieu. Inmiddels heeft onze kleine wallet meer dan tweehonderd banen gecreëerd.

Dagelijks assembleren bijna 100 mensen onze producten met enthousiasme en precisie in de sociale werkplaatsen in Leiden, Delft en Haarlem. Samen met deze collega's optimaliseren we voortdurend instrumenten en processen om de kwaliteit van zowel het product als de werkomstandigheden te waarborgen. Na de assemblage van de verschillende componenten wordt iedere wallet voorzien van een uniek serienummer als bewijs van echtheid.

Stories