secrid x franky sticks header

Secrid X
Franky Sticks

Een ode aan liefde en kunst.

Secrid werkte samen met kunstenaar Franky Sticks aan een Limited Edition Cardprotector. De synergie van twee creatieve harten heeft geleid tot drie originele illustraties, gegraveerd op 100 Stonewashed Cardprotectors. Met deze samenwerking benadrukt Franky Sticks de sturende kracht van liefde voor een betere toekomst – 'Love That Will Never Die'.

De gedeelde liefde voor kunst en het geloof in creativiteit als drijfveer voor verandering versterken elkaar in deze samenwerking. Terwijl we onze gemeenschappelijke waarden koesteren, erkennen en waarderen Secrid en Franky Sticks ook hun eigenheid. Dit vertaalt zich in een samenwerkingstraject, omlijst door kunst met een focus op kwaliteit en creatieve vrijheid. 


  • secrid x franky sticks
  • Franky Sticks design
Beelden gemaakt door Lizzy Zaanen
Spread love.

Waarom zijn kunst en liefde zo belangrijk?
Het leven wordt omlijst door kunst, het geeft ons de mogelijkheid dingen te vertellen of te veranderen. Er zijn veel verschillende soorten liefde; romantische liefde, liefde voor jezelf, liefde voor familie, voor de wereld, het is de lijm die ons allemaal bij elkaar houdt en het leven waarde geeft. Het is er om terug te geven.

Hoe heb je de samenwerking met Secrid ervaren?
Een van de tofste aspecten aan de briefing is de totale vrijheid die ik kreeg in het ontwerp, ik heb een van de kernwaarden van Secrid als uitgangspunt genomen waar ik mee connect en daar een eigen wereld omheen gebouwd.

Wat drijft je om te blijven creëren?
Iets achter te laten wat hiervoor niet bestond.

Wat vind je zo leuk aan samenwerken?
Het bouwen aan een relatie en het leren van elkaars expertise. Door krachten en te bundelen kom je tot dingen die je nooit alleen kan bereiken.

Is er nog iets dat je graag zou willen meegeven?
Spread love.

LIEFDE VOOR EEN BETERE WERELD LIEFDE VOOR ELKAAR
LIEFDE VOOR MYSTERIE
LIEFDE VOOR CREATIVITEIT
LIEFDE VOOR JEZELF
LIEFDE VOOR FAMILIE
LIEFDE VOOR KUNST

JE KUNT JE AANGETROKKEN VOELEN TOT DEZE OF DIE LIEFDE, MAAR UITEINDELIJK BRENGT LIEFDE ONS VERDER.


  • franky sticks x secrid
  • franky sticks x secrid
Beelden gemaakt door Lizzy Zaanen
Sticks’ werk is tijdloos, speels en contemplatief en geïnspireerd door de diverse landschappen en bloeiende mix van culturen in Rotterdam.

Franky Sticks is een Rotterdamse illustrator en DJ. Zijn illustratiestijl wordt gekenmerkt door eenvoudige maar sterke vloeiende lijnen in combinatie met een levendig kleurenpalet. Zijn werk kan vanuit verschillende hoeken en perspectieven worden bekeken en wordt gekenmerkt door de avonturen van grappige mannetjes, die functioneren als een metafoor voor de moderne samenleving, of door zijn pure en esthetische popstijl die aanzet tot een tweegesprek tussen de kunstenaar en de kijker. Sticks’ werk is tijdloos, speels en contemplatief en geïnspireerd door de diverse landschappen en bloeiende mix van culturen in Rotterdam. Franky Sticks' portfolio omvat muurschilderingen, digitale illustraties, sculpturen, schilderijen en gelimiteerde prints.