EEN PLEK OM DROMEN TE REALISEREN

De eerste Secrid Brandstore

Hallo Rotterdam. Onze eerste Secrid Brandstore geopend aan de Meent nr. 2. Sinds de start van Secrid dromen we al van een eigen brandstore. Nu, exact tien jaar na de uitvinding van de Cardprotector, is deze droom werkelijkheid geworden.


"Een speelveld om anderen te inspireren en zelf geïnspireerd te worden."


De Brandstore heeft meer dan de complete collectie. Ook is te zien hoe Secrid producten gemaakt worden en bieden we in de nabije toekomst de mogelijkheid om unieke kleurcombinatie samen te stellen en te personaliseren met een lasergravure.

In de Brandstore kunnen Secrid producten gratis gerepareerd worden. Wij vinden dat duurzaamheid begint bij een lange levensduur.

Achterin de brandstore vertellen we meer over onze filosofie via o.a. de ‘Secrid Choices’. Bijzondere producten die ons inspireren. In deze speciale cadeauhoek staat bij ieder product een duidelijke toelichting waarom; cadeaus met een verhaal, van boeken tot Fair Trade koffiebonen.

Zelf retailen

Door nu zelf een winkel te openen hopen we meer te leren over dit boeiende vak en de ingrijpende veranderingen die momenteel wereldwijd plaatsvinden in het winkellandschap.

De Brandstore is een ruime ontmoetingsplek op een drukke locatie, waar we dagelijks vele consumenten kunnen zien en spreken. Met alle inzichten die we hier opdoen, worden verbeteringen doorgevoerd in producten en winkelmeubels. Zo hopen we onze bestaande retailers in de toekomst nog beter te bedienen.

Small Matters

We hopen dat de Secrid Brandstore een verbindende functie heeft voor de buurt en mensen verder inspireert om bewuste keuzes te maken. Wij geloven namelijk dat al onze kleine acties samen een groot verschil kunnen maken; Small Matters.

Tot snel

Bezoek de Secrid Brandstore in Rotterdam om de gehele collectie te bekijken, persoonlijk advies te krijgen en je portemonnee te personaliseren of te repareren.

Reguliere openingstijden:
Ma 12:00 - 18:00
Di - za 10:00 - 18:00
Zo 12:00 - 17:00

We kijken ernaar uit om iedereen te verwelkomen in de Brandstore.

Secrid Brandstore - Meent 2 Rotterdam